Forførelses teknikker

Forførelses teknikker

At forføre kvinder er både en kunst og en videnskab, og det kan også være en sport. Det er noget som du rent faktisk behøver at mestre, for at få optimale resultater. Det starter med en forsøg-og-fejl metode, men til sidst, med øvelse, vil du være i stand til at få det meste ud af det. ”Du vinder nogle, du mister nogle,” som man siger. Ikke desto mindre, til at starte med, en yderligere guide og nogle få tips kan aldrig skade.

En ting du bliver nødt til at fastsætte, er dit mål. Hvad er dit formål og hvorfor er du ved at lære at forføre kvinder? Er det hovedsageligt for at finde den eneste ene, eller er du bare ude efter noget sjov? Længes du efter en du kan have et langsigtet forhold med, eller vil du bare date så mange kvinder som muligt? Vil du gerne have noget alvorligt, eller er du bare ude efter sex? Afgrænsningen mellem de to bør fastsættes, da det er vigtigt at kende målet med denne indsats. Det vil hjælpe med at holde dig på sporet og forhindre dig fra at lave alle mulige fejl.

Ydermere er du også nødt til at beslutte hvilke karaktertræk du ønsker i den kvinde du gerne vil lokke. Er du ude efter en girl-next-door type, eller vil du gerne gå ud med en super hot chic? Kan du lide en person der er den moderlige type eller en kvinde der projicerer en stærk og uafhængig holdning? At forstå og vide hvad du virkelig er ude efter, vil betyde at du lærer færdighederne hurtigere og bedre, fordi du har et bestemt mål.

Det næste er, at du skal kende og anerkende dine aktiver. Hvilke ting og karakteristika kan jeg bruge for at lokke kvinder? Hvilke talenter og evner har jeg, der vil gøre det nemt for mig at tiltrække kvinder, som jeg muligvis vil kunne lide? Dette er den mest betydningsfulde del, da disse er dine styrker, dit es i spillet. Med disse ved du hvor du står, og du kender dine værktøjer der vil hjælpe dig i din opgave.

Når du har tænkt over de førnævnte ting, kan du nu lære teknikkerne til, hvordan du forfører kvinder. Læs videre for at lære om dem en efter en. Lad os starte med selvforbedring.

Selvforbedring

Ja, du ser godt ud og har en krop der ligger over gennemsnittet. Der er dog stadig behov for at projicere dette image noget mere. Du må lære at markedsføre dig selv til dit potentielle bytte. I selvpræsentationen er det ikke kun dine fysiske egenskaber der er vigtige. Selvfølgelig skal du fikse dig selv op ved at have det rigtige tøj og parfume på og den rigtige frisure. Dette vil udgøre dit første overordnede indtryk, og som de siger, det første indtryk holder helt sikkert.

Først og fremmest bliver du nødt til at kende den rette garderobe, der skal bruges i dette spil. Vær sikker på at du ser ren og præsentabel ud, og får dig til se ud som om du har selvtillid og er sikker på dig selv. Afhængigt af hvilken type du gerne vil projicere, skal du altid have tøj på der er rent, dufter godt, og er omhyggeligt strøget. Hvis du ønsker at være den formelle fyr, så hav din langærmede skjorte med krave på, uden en rynke på den, da det vil påvirke hvordan kvinder ser dig. Vær også opmærksom på hvordan du sætter tøjet sammen. Du ønsker ikke at både skjorte og slips har trykt mønster, og du ønsker ikke at have tøj på i modstridende farver. Hvis du er usikker, så hold dig til det grundlæggende. Ud over dette, brug altid rene sko, da dette er noget kvinder nemt lægger mærke til. Hvis du ikke er opmærksom på dette, ser det ud som om du ikke interesserer dig for detaljer, og dit tiltrækningsniveau vil falde.

Derefter, læg mærke til din cologne eller parfume. Dette er noget kvinder lægger mærke til så snart de ser dig. Nogle kvinder er meget kræsne med hvordan en fyr dufter og vil nogle gange prioritere dette over udseendet. Vælg en duft der er testet til at virke bedst på kvinder. Seksuel tiltrækning er forstærket af lugtesansen.

Nu da du kender til det grundlæggende i påklædning, må du lære at anvende denne viden i forskellige situationer. Nøglen er at klæde sig på for at imponere. Klæd dig hensigtsmæssigt på, da du ikke ønsker at se malplaceret ud på grund af din påklædning. Hvis du går ud på en bar, slap af og tag noget behageligt og afslappet tøj på, men sørg for stadig at se smart ud. Hvis du er på en formel date, vær sikker på at du har en ukrøllet skjorte, slips og frakke på. Det får dig til at se respektabel og professionel ud. Dette image projicerer den ide at du har kontrol og har succes på det erhvervsmæssige område. Set ud fra et evolutionært perspektiv, søger kvinder efter sikkerhed og finansiel stabilitet. At klæde sig på til rollen vil altid skaffe resultater. Vær sikker på at du aldrig er under-dressed. Det er altid bedre at være overdressed end at se uhensigtsmæssigt påklædt ud, i en given situation.

Selvforbedring ender ikke her, da du også skal være påklædt i henhold til din personlighed. Dermed ikke være sagt at du skal foregive at være en anden end du er, det betyder bare at udvise den rigtige adfærd  og holdning under den date eller det møde du er til. Humor, tilført til en vis grad af alvor, er noget kvinder er helt fjollede med. De kan lide at le sammen med dig og de skal føle at de har det sjovt når de er sammen med dig. God, stueren humor er noget du altid bør bringe med dig. Desuden vil du heller ikke ønske at virke som om du er dumsmart ved altid at fortælle vittigheder, så en projektion af en alvorlig side kan også give de ønskede resultater.

Til slut, alt dette vil ikke virke hvis du ikke er sikker på dig selv. Korrekt kropsholdning, især når du går, vil gøre en stor forskel, da det vil få dig til at syne  stærk og klar til at beskytte en kvinde. Gestus betyder også meget for kvinder, især det at være respektfuld og sød.

About modercenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *