Udforskning af den seksuelle tidsramme i et dating forhold

Udforskning af den seksuelle tidsramme i et dating forhold

Det ultimative omdrejningspunkt og det eftertragtede mål med et dating forhold, er det punkt hvor sex kan finde sted uden fortrydelse eller dårlig samvittighed i det idealistiske møde. Når du tager del i dating verdenen, vil du uundgåeligt komme til spørgsmålet om, hvor hurtigt du skal lade tingene udvikle sig til et mere intimt niveau. Dette er selvfølgelig bare en mild og høflig måde at sige, at du har brug for at afgøre, hvornår tiden er inde til at engagere sig i sex. Dette kan være en ret simpel ting at finde ud af for nogle mennesker, men det kan faktisk være lidt vanskeligt på bestemte måder.

Der er ingen tvivl om at der er charmerende fyre derude, der kan springe lige ud i et fysisk forhold med intim sex uden at tænke over det. Et essay som dette er imidlertid uden betydning for denne type fyre. Men for dem der er lidt forlegne,  betyder det alt at have en mere forsigtig tilgang, hvilket tager en vis del meditation og at tænke over tingene.

Først og fremmest, selv om den seksuelle lavalder er vel bag dig og du er på vej ind i de første tegn på midaldrende, er der stadig et passende tidspunkt hvor det er rigtigt eller forkert, at bevæge sig fremad seksuelt. Det har i virkeligheden ingen betydning, hvor fordomsfri og fascineret med det 21. århundrede mennesker tror de er, mænd har stadig en bestemt måde at se på en kvinde, der hopper i seng med dem uden betænkeligheder. Hvis dette er et image af dig, så skal du ikke være alt for overrasket, hvis fyre ikke holder kontakt med dig. At tillade dig selv at blive brugt på denne måde, er ikke godt, sandsynligheden er, at du giver efter alt for hurtigt, og disse fyre simpelthen drager fordel af en flygtig flirt.

Første date reglen kommer først på dette tidspunkt: Samtykke om at have sex på den første date er det ultimative no-no. Der er kun en grund til at noget som dette måske kan være acceptabelt og sandsynligvis ikke skadende for et blomstrende forhold og dit omdømme, og det er hvis manden er en gammel ven, og jeres øjeblikkelige møde kan forvandle jeres venskab til en erfaringsrig romance.

Så er der det tidspunkt, hvor du måske håber, at anden date vil være en mere passende tidsramme til at have en første-gangs sex oplevelse. Det er her du bør stoppe op og bemærke anden date reglen: At hoppe i seng med nogen på anden date er også for tidligt. Husk at dette er absolut sandt når du er ved at lære nogen at kende. Tiden mellem to dates er virkelig ikke nok til at lære nogen særlig godt at kende.

Generelt synes de fleste mennesker at holde sig til tredje date reglen, der siger at det måske stadig er lidt for tidligt, hvis du virkelig ønsker at dette forhold bliver en fabelagtig oplevelse. Så hvis du kan holde ud i det mindste så langt, så er det muligt at du kan bygge noget specielt og langvarigt.

Alt for mange mennesker har tendens til at gribe tingene an totalt omvendt i parforhold. For eksempel, de mødes til en fest eller på en bar eller sådan noget, går gennem en periode af dyb samtale mens de drikker, os så tager de hjem til ham eller hende og ender i sengen. En god del af tiden får de ikke engang hinandens efternavn at vide. Derudover, den slags møder ender typisk med at være et engangsknald, hvilket aldrig viser sig at være lovende når det kommer til at opbygge et ægte forhold.

About modercenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *